Prøv det bedste IT Service Desk Software (ITSM)

ServiceDesk Landingpage
Nilex Service Desk Software - ITSM Solution
Med vores moderne web ITSM løsning fra Nilex kan du og dit supportteam optimere jeres IT Service Management og IT-support. Få bedre supportprocesser og højne kvaliteten i jeres Customer Support og levere bedre Customer Service. 

Du kan med vores platform og ITSM best practice forbedre effektiviteten i jeres support- og driftteam, skabe mere gennemsigtighed på jeres IT-services og forbedre kundeoplevelsen. 

Med vores indbyggede Automation Service Engine kan I reducere jeres tidsforbrug ved at automatisere handlinger i systemet, som gør arbejdet for jer.

"We believe we have the best IT Service Desk Software"
 

Nilex Service Desk er ITIL Compliant


Vores løsning bygger på principperne om Single Point of Contact SPOC, ITIL framework og vores best-practice på ITSM process. 

 • Incident and Service Request 
 • Problem Management 
 • Change Management 

 • Request Fulfillment (Service Catalog)
 • Service Level Agreements
 • Asset & Configuration Management 
 • Configuration Management Database (CMDB
 • Continual Service Improvement (CSI)

Ved at arbejde med de 3 P'er - People, Process & Product - kan man skabe de bedste betingelser for en optimal Business Process.

ITIL lifecycle
ITIL Lifecycle

Infrasoft er specialister på IT Service Management (ITSM)

“Samarbejdet har været rigtig positivt. Hos Infrasoft ved de hvad de taler om. De er specialister på ITSM og ITIL. De er hurtige til at reagere når jeg lægger sager ind til deres support, og er hurtige med på banen i forhold til hvad det handler om. Det er meget tilfredsstillende, siger Betina Thuren, Projektleder hos Syddjurs Kommune.

Betina Thuren, Syddjurs kommune
Betina Thuren, Projektleder 
Syddjurs Kommune

Kontinuerlig service forbedringer (Continual Service Improvement, CSI)

Vores løsning vil automatisk opbygge data, som du kan bruge i dine ledelsesrapporter. Data og rapporter danner et godt grundlag til at lave kontinuerlig forbedring på dine IT-services (Continual Service Improvement, CSI).

Hvad er Service Desk?

Service Desk er en IT-support funktion under IT Service Management (ITSM), og er beskrevet i ITIL Framework, hvor det tilhører Service Operations processen. ITIL er en forkortelsen for Information Technology Infrastructure Library.

ITSM styres af strategiske overvejelser og politikker med det formål effektivt at kunne levere og drifte IT-services, som opfylder kundernes forretningsbehov. 

For de fleste virksomheder er formålet med indførelsen af ITSM at højne servicekvaliteten og forbedre kundeoplevelsen. Og få mere effektivitet og bedre udbytte af organisationens interne ressourcer og support capability.

Service Desk leverer IT-support til kunderne, og er derfor et vigtigt element mod at sikre kunderne en god Customer Service oplevelse.

En Service Provider opnår det bedste i implementeringen ved at have fokus på de 3 P'er - People, Process & Product. Altså en passende blanding af mennesker, ITIL og ITSM Software. 
Nilex ITSM og ITIL Processer
ITIL processer i vores ITSM platform

IT Service Desk i en digital alder


Enhver forretning skal være omstillingsparat, innovativ og kvalitetsbevidst for at skabe gode resultater og nå sine mål i et marked ofte med hård konkurrence. Markedet forventer altid en høj kvalitet og en god service. Dette kan du opnå med ITIL Service Lifecycle og et ITSM framework, som består af følgende:

 • Service Strategy
 • Service Design
 • Service Transition
 • Service Operation
 • Continual Service Improvement

Nilex ITSM tool understøtter ITIL processer som Incident Management, Knowledge Management, Request Fulfillment, Service Catalog, Problem Management og Change Management, Service Level Agreements og CMDB. 

Alle disse ITIL processer er koblet sammen via vores avancerede CMDB, som står for Configuration Management Database.

ITIL Compliance

Nilex har PinkVerify 2011

Nilex Service Platform har været gennem en ITIL-verifikation og er godkendt af Pink Verify til at understøtte ITIL-framework.


 

Nilex Service Management

Nilex har udviklet Service Management, Ticketing systems og Asset Management software i mere end 20 år. Løsninger fra Nilex anvendes til kundesupport, Service Desk og anden teknisk support. Nilex har oplevet en positiv udvikling i Skandinavien, og har i dag mere end 1000 kunder.

I Danmark har Nilex haft en flot vækst, og har i dag blandt andet mere end 25% af de danske kommuner som kunder.


Nilex Service Platform (NSP)

Nilex Service Catalog


 Service Catalog er en integreret funktion i Nilex Service Management Systemet. Service Cataloget gør det enkelt for brugeren eller kunden at bestille standard varer og ydelser hos IT-afdelingen. IT-afdelingen kan publisere sine varer og standard ydelser i Service Katalogets webshop. I systemet sættes et godkendelsesflow op, som forenkler processen fra bestilling til godkendelse og til levering af varen til brugeren. Læs mere om vores Service Catalog her

Order flow illustration from Nilex Service Catalog

Video om vores Nilex Service Platform

Se vores video om Nilex Service Platform, hvor du kan opleve, hvordan vores løsning kan hjælpe dig til at gøre 
service og support nemmere og mere effektivt.

Shared Services Platform

Traditionelt har man gennem tiden opbygget sin IT suppport alene uden at tænke på de andre interne service-afdelinger. Vi anbefaler at etablere et samlet support-center, som giver Single Point of Contact for alle ansatte uanset, hvilken service man skal rekvirere. 


Du sætter brugeren i centrum, og du gør det enkelt at for de ansatte at henvende sig og få den nødvendige hjælp.

Nilex Shared Services Center (SPOC)

ITIL Processer

Nilex Service Platform er compliant med ITIL's framework. 

Incident Management - Problem Management - Change Management 
Service Level Agreement - Configuration Management - Knowledge Management

ITIL processer- Nilex Service Platform

Brug flere servicekanaler til Service Desk

Nilex Service Platformen kan anvende flere servicekanaler, 
som giver kunden flere muligheder for at henvende sig til service-afdelingen.


Det handler om at være tilgængelige der, hvor jeres kunder er.


Help Desk supportkanaler

Cloud løsning eller On-premise

Som kunde vælger du selv, hvad der er bedst. Du kan frit vælge mellem at køre Nilex på egen server eller som en Cloud løsning.

Hvis du vælger en Cloud løsning, skal du ikke tænke på andet end at bruge løsningen. Vi sørger for alt det bagved liggende, som vedligehold af server, opdatering, backup og oppetid. Nilex Cloud Help Desk & Customer Service

Læs om vores funktioner her

 
Nilex sagsstyring ikon
Nilex Self Service Portal ikon
Nilex Knowledge Base ikon
Nilex Service Katalog ikon
Nilex Mobile App ikon
Nilex rapporter ikon
 
Nilex Dashboard ikon
Nilex Survey ikon
Nilex SLA ikon
Nilex Asset Management ikon
Nilex Social Media Management ikon
Nilex aktivitetsstyring ikon