Nilex vidensdatabase


Kunder og brugere kan selv kan løse simple problemstillinger med hjælp fra de artikler, der er lagt ud på selvbetjeningsportalen. Det er ofte hurtigere selv at finde en vejledning selv i stedet for at skulle kontakte support-afdelingen.

Fuldtekst søgning
Videnskategorisering
Forskellige typer artikler
Rettighedsstyring

Nilex Knowledgebase på Selvbetjeningsportalen
 

Intern vidensdatabase for serviceafdelingen

Med smarte søgefunktioner lige ved hånden, er det nemt for service-afdelingens medarbejdere at finde relevante oplysninger og vejledninger i vidensdatabasen. Dette gør arbejdets hurtigere for supportmedarbejderen, og kunden får hurtigere svar på sine henvendelser.

Nilex Knowledge Base Agent portal

Knowledge artikler

Vidensdatabasen kan opbygges med forskelligt indhold, og informationen kan struktureres alt efter behov i forskellige knowledge-formularer. 
Vidensdatabasen er opbygget så den er nem at administrere

Opret egne knowledge kategorier
Lav egne knowledge typer
Rating system

Type: Q&A indlæg
Nilex Knowledge Base - embedded Videos

Enkelt at tilføje nyt materiale


Fra brugerfladen kan du, hvis du har rettighed til det, oprette og ændre i vidensartiklerne. Du ser resultatet af dit arbejde med det samme. 
Med med den indbyggede teksteditor, er det nemt at oprette vidensartikler. Du kan arbejde med formateret tekst, indsætte billeder, screenshots og video.

Det er nemt at oprette artikler
Indsæt screenshots i artklerne med Copy & Paste
Kommentar funktion med opbygning af tråd

Du kan vælge at publisere artiklen som intern eller som ekstern. Er den intern, så ses den kun af servicemedarbejderne. Er den ekstern, så publiseres den på selvbetjeningsportalen, og vil være synlig for kunder/brugere.

Nilex Knowledgde base artikel, som vises i simple mode