Om Infrasoft

Infrasoft er en dansk IT-konsulentvirksomhed, som er specialister indenfor IT Service Management, Customer Service Management og Business Intelligence (BI). 

Ved hjælp af vores Best-Practise tilgang hjælper vi virksomheder med at optimere deres Customer Support og  IT-support ved hjælp af vores Service Management Software, Proces-optimering, Automation Services og Rapportering (BI).

Vi leverer vores software løsninger både som On-Premise og Cloud baseret, Software as a Service (SaaS).

Virksomheden blev etableret i 2005, og har dansk ejerkreds. Vi har siden etableringen haft succes på markedet, og vores vækst resulterede i, at vi modtog Gazelle-prisen i 2016.Infrasoft har kontor i de historiske bygninger i Frichsparken i Aarhus.
Infrasoft har kontor i Aarhus i de historiske bygninger i Frichsparken

Infrasoft AAA højeste kreditrating fra Bisnode
Infrasoft har den højeste kreditvurdering AAA

Kontakt os


Har du spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du at høre nærmere, giver vi dig gerne et opkald. Det eneste du skal gøre er at udfylde og indsende formularen. Så vil en af vores medarbejdere kontakte dig.

Gazelle virksomhed 2016

Infrasoft er en virksomhed i vækst, og som i 2016 blev kåret som Gazelle virksomhed.

Vores fokus er at optimere vores kunders IT-support eller kundeservice. Med vores Service Management løsninger og vores knowhow hjælper vi virksomheder med at optimere og forbedre service og support. Vi forbedrer med klare arbejdsgange og ved automatisering af processer.

Infrasoft Gazellepris i 2016

Vores konsulenter er eksperter i Service ManagementInfrasoft er en It-konsulentforretning specialiseret i Service Management, Proces og automation.
IT Service Management
  • IT Service Management løsninger (ITSM)
  • Proceskonsulenter - ITIL Process

Customer Service Management
  • Customer Support løsninger
  • Proceskonsulenter - Den optimale arbejdsproces

Business Intelligence (BI)
  • Microsoft Power BI Solution
  • Continual Service Improvement
  • BI konsulenter