Gazelle virksomhed 2016

InfraSoft er en fokuseret vækstvirksomhed, som i 2016 kåret som Gazelle virksomhed.

Vores fokus er at optimere vores kunders IT-service eller kundeservice. Med vores Service Management løsninger og vores know-how hjælper vi virksomheder med at optimere og forbedre serviceforhold ved at sætte struktur og automatisering på ofte komplekse og tidskrævende processer.

Infrasoft blev i 2016 kåret som Gazelle virksomhed
"Vi har siden 2008 har haft et godt samarbejde med InfraSoft, som er meget lydhøre over for vores ønsker og tanker. De er hurtige til at hjælpe os, når vi har brug for hjælp. Og de er effektive i implementeringsprocesserne og sikrer kvalificeret undervisning af medarbejderne.

Martin Rømer, University College Lillebælt.
 

Om Infrasoft

InfraSoft blev stiftet i 2005, hvor Brian Eriksen så et potentiale i at introducere den svensk udviklede Nilex Service Management løsning på det danske marked. I dag leverer vi løsninger til Service Management, automation og brugeradministration.

Vi leverer løsninger til alle brancher, og har gennem årene oplevet vækst, hvilket bl.a. betyder, at vi idag leverer løsninger til mere end 25% af de danske kommuner og mange forskellige private virksomheder.

InfraSofts kontor er beliggende i Aarhus, i Frichsparken, som er et centralt og attraktivt beliggende erhvervsområde

Infrasoft har adresse i det progressive erhvervsområde i Frichsparken Aarhus
Frichsparken i Aarhus

Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker du at høre nærmere, giver vi dig gerne et uforpligtende opkald. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde og indsende formularen, så vil en af vores medarbejdere kontakte dig.
Navn
*
E-mail
*
Telefon
 
Bemærkning
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.