Rapporter og dashboard med Power BI


Vi tilbyder at designe og bygge rapporter og dashboard baseret på MS Power BI platformen. 
Nilex Service Management løsningen har de nødvendige data om jeres services, som i Power BI værktøjet nemt omsættes til værdifulde rapporter.

Rapporter til ledelsen
Dashboard til afdelingen på infoskærm
Service- og SLA rapportering til kunder


Dashboards til mange formål

På baggrund af data fra Nilex Service Platformen kan vi i Power BI lave avancerede rapporter og dashboards. Disse kan designes og se ud på mange forskellige måder, og rumme mange forskellige slags data, som kan give jeres forretning værdi.

Power BI service kan hente data fra mange forskellige kilder som f.eks. SQL databaser, Excel og CSV filer, m.m.Hvordan kommer du igang?

For at overskue processen fra data til dashboard i Power BI, kan man med fordel dele processen op i fire afsnit: Database/Datakilde, datasæt, rapport og dashboards.

1. Identificering af datakilde
Alt data bliver enten gemt af applikationer et bestemt sted, eller bliver manuelt indsamlet og gemt i en mappe. Denne data kaldes rå-data og fungerer som databasen/datakilden for Power BI, hvilket agerer som det første lag.

2. Datamodel
Rå-data ”renses”, før det bliver til et datasæt, som kan bruges til grafer i Power BI. Dette er vigtigt af to årsager. For det første er det væsentligt at sortere irrelevant og ufuldkommen data fra for at sikre, at ens grafer og rapporter ikke er baseret på fejlagtig data. Samtidigt er det vigtigt, at renselsen af data ikke sker direkte i datakilden, da man risikerer at ”forurene brønden” så at sige.

3. Byg rapporter
Efter data er renset og ligger klar i tilgængelige datasæt, skal der oprettes rapporter. Rapporter er knyttet op til specifikke datasæt, som de trækker deres data fra. Det er i rapporterne, at man designer sine visuals.

4. Byg Dashboards
Hvis der ønskes et mere samlet overblik over rapporter, kan de samles i dashboards. Dashboards er bygget op af visuals, som bliver skabt i rapporter. Ved at linke til disse visuals, kan man fra dashboards hurtigt navigere fra helikopteroverblikket i dashboardet og ned i specifikke rapporter.

Er du nysgerrig på flere funktioner?

 
 
 

Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker du at høre nærmere, giver vi dig gerne et uforpligtende opkald. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde og indsende formularen, så vil en af vores medarbejdere kontakte dig.
Navn
*
E-mail
*
Telefon
 
Bemærkning