Automatisering af brugeradministration


Det handler om at automatisere processen når man ansætter nye medarbejdere, flytter medarbejdere eller afskediger medarbejdere.

  • Bruger-oprettelse
  • Bruger-ændring
  • Bruger-nedlæggelse
Disse processer er oftest forbundet med mange opgaver for IT-afdelingen, som i mange tilfælde manuelt opretter, ændrer eller sletter personer i adskillige IT-systemer....og det er tidskrævende og fejl kan forekomme når der er travlt.

Identity Management

Automatisering af brugeradministration

Se vores video om hvordan vores løsning giver en fuldautomatisering af brugeroprettelse, ændringer og sletning. Resultatet er større sikkerhed, bedre logning, og It-afdelingen sparer masser af tid og besvær.

Password Reset Solution

Se vores video om hvordan en selvbetjeningsløsning til Password reset kan hjælpe jeres ansatte med hurtigt at komme videre med arbejdet selvom man har glemt sit password.

Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker du at høre nærmere, giver vi dig gerne et uforpligtende opkald. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde og indsende formularen, så vil en af vores medarbejdere kontakte dig.
Navn
*
E-mail
*
Telefon
 
Bemærkning
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.