Studiejob og praktikplads hos Infrasoft supportafdelingen


Er du teknisk dygtig, professionel og serviceminded og kan du give IT support til både nogle af de største virksomheder i dansk erhvervsliv samt kommuner, så vil dette job hos InfraSoft måske være noget for dig. 

Hos InfraSoft skræddersyr vi software løsninger indenfor IT Service Management (sagsbehandling), Identity Management og Password Management. Med en ny og moderne platform som base, er kunde segmenterne vokset betydeligt og vi har derfor brug for noget hjælp. Du kommer til at få en bred viden om alle vores spændende software løsninger og din viden bruger du til at supportere vores kunder, som ofte er it-afdelinger.

Du kommer til en dynamisk virksomhed hvor kvalitet og god service står højt på vores agenda, da det er fundamentet for en stor kundetilfredshed og vores fortsatte vækst fremadrettet. Vi har en uformel omgangstone, god humor og et stærkt fælleskab. 

Dit job omfatter:
•Teknisk support på alle vores produkter
•Support til andre it-professionelle
•Support og administration af vores Cloud / Data-center
•Intern systemadministration
Jobbet kræver, at du er god til at kommunikere og at du også finder glæde ved kundekontakt. Vi forventer, at du udviser stort engagement, at du er grundig og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du tilknyttes vores kontor i Aarhus. Der vil være mulighed for en senere praktikplads.

Vi forventer at du:
Er i gang med en relevant it-uddannelse, som Cand. IT, it-supporter, it-datatekniker, datamatiker, programmør o. lign. 
Har forståelse for Microsoft infrastruktur som Netværk, AD, Servere, IIS, SQL
Har du forståelse for at arbejde med Service Desk systemer er det en fordel

Vi tilbyder: 
Dynamisk virksomhed i vækst 
Spændende arbejdsopgaver 
Gode arbejdsforhold og gode kollegaer 
Fokus på medarbejdertrivsel og en interessant hverdag
Mulighed for en praktikplads efterfølgende

Send ansøgning: 
Send ansøgning så hurtigt som muligt til fm@infrasoft.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3510 4680. 

Om Infrasoft:
InfraSoft blev etableret i 2005, og vi har specialiseret os i at levere softwareløsninger inden for IT Service Management, Password Management og Identity Management. Vi har i dag cirka 25% af de danske Kommuner som kunder og er leverandør til nogle af de største virksomheder i Danmark.

Har du spørgsmål, giver vi dig gerne et kald

Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker du at høre nærmere, giver vi dig gerne et uforpligtende opkald. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde og indsende formularen, så vil en af vores medarbejdere kontakte dig. 

* Disse felter skal udfyldes for at modtage et opkald fra os


Få svar på dine spørgsmål her:
 
Navn
*
Virksomhed
*
E-mail
*
Telefon
*
Emne