It-konsulent hos Infrasoft - Implementering og procesopgaver


Hos InfraSoft leverer vi Service Management- og Identity & Access Management løsninger til store og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi er en Gazelle virksomhed i kraftig vækst, og vi søger derfor en teknisk stærk konsulent, gerne med baggrund som systemadministrator eller udvikler.

Som konsulent bliver du ansvarlig for at implementere vores løsninger, og du står for at lave design, udarbejde dokumentation, lave opsætning og udvikle API integrationer mod andre systemer. Som konsulent balancerer du dine tekniske færdigheder og dit systemkendskab op mod kundens krav.

Vi forestiller os at du enten har erfaring som udvikler der gerne vil noget mere, har baggrund som implementeringskonsulent med lignende systemer, eller kommer fra en stilling som systemadministrator, hvor du gerne vil bruge dine færdigheder som konsulent.

Du bliver en del af et professionelt fungerede konsulentteam, som du kan have sparring med. Vi forventer at du udviser stort engagement, at du er grundig, og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du tilknyttes vores hovedkontor i Aarhus, men løser opgaver hos kunder i hele landet og skal derfor være indstillet på nogen rejseaktivitet.

Du kommer til en dynamisk virksomhed i kraftig udvikling, hvor kvalitet og god service står højt på vores agenda. Vi har en uformel omgangstone og et stærkt fællesskab, hvor alle har indflydelse.

Vi forventer, at du har:
•Erfaring som systemadministrator, udvikler eller teknisk konsulent, hvor SQL scripting og Powershell har været en del af dine opgaver
•Det er en ikke et krav, men et plus hvis du har en god forståelse for Microsoft-infrastruktur
•Kørekort

Vi tilbyder:
•Dynamisk virksomhed i vækst
•En virksomhed hvor du kan blive hørt, og du kan præge din hverdag
Spændende arbejdsopgaver og en interessant hverdag
Gode arbejdsforhold og gode kollegaer
Løn efter kvalifikationer

Send ansøgning:
Da behovet er her og nu, modtager vi gerne ansøgninger og CV så hurtigt som muligt på Jobindex.
Send din ansøgning via ”søg jobbet online”-linket.
Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Flemming Maagaard på telefon +45 2072 4310.
Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Du kan læse om vores rekrutteringsproces her. Har du spørgsmål kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Frederik Wang på telefon 88 63 00 74. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Om InfraSoft:
InfraSoft blev etableret i 2005, og vi har specialiseret os i at levere softwareløsninger inden for Service Management, Identity & Access Management og Password Management. Vi har i dag cirka 25% af de danske kommuner som kunder og er leverandør til nogle af de største virksomheder i Danmark. Vi har kontor i Aarhus, læs mere på www.infrasoft.dk.
Har du spørgsmål, giver vi dig gerne et kald

Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker du at høre nærmere, giver vi dig gerne et uforpligtende opkald. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde og indsende formularen, så vil en af vores medarbejdere kontakte dig. 

* Disse felter skal udfyldes for at modtage et opkald fra os


Få svar på dine spørgsmål her:
 
Navn
*
Virksomhed
*
E-mail
*
Telefon
*
Emne